Pikavippi

PIKAVIPPI HETI TILILLE 100 – 4000 €

NOSTA PIKAVIPPI ILMAN NOSTOKULUJA

Ensimmäinen kuukausi 0 % korolla ja 0 € kuluilla!*

*Ei koske asiakkaita joilla on ollut voimassa oleva Credit24-tili.

Hae oma joustoluotto palvelustamme, tai tutustu muihin pikavippejä myöntäviin lainapalveluihin.

LUOTTOSUMMA €
MAKSUAIKA Kuukautta
KUUKAUSIERÄSI
   

TrustBuddy.fi on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / max. 153,63%. Katso hinnasto täältä: TrustBuddy.fi

Pikavippi on vakuudeton kertalaina, joka myönnetään usein hakijalle nopeasti. Sitä haetaan usein äkilliseen rahantarpeeseen, kuten yllättäviin laskuihin joihin ei ole osattu varautua.

Nykyään on mahdollista saada pikavippi pitkälläkin maksuajalla, kun aiemmin maksuaikaa oli vaikea saada kuukautta pidempään. Maksuaika riippuu paljon myös haettavan pikavipin suuruudesta, sillä suuremmille lainoille myönnetään aina pidempiä maksuaikoja.

Suosituimmat pikavippien summat liikkuvat 100-1000 euron välillä. Koska kyse on pienistä lainasummista, on sen hakeminen todella nopeaa ja pikavippi onkin mahdollista saada käyttöönsä alle 15 minuutissa.

Pikavippien hinnat kannattaa aina vertailla rauhassa, sillä niiden hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Toki jos mahdollista, kannattaa hyödyntää ilmainen pikavippi, jolloin saat lainan ilman korkoa ja kulua, eli maksat takaisin sen mitä lainasitkin.

 

Pikavippi 15 minuutissa

Yksi pikavipin eduista on sen nopea saatavuus. Lainahakemusten tekeminen ei usein vie muutamaa minuuttia kauempaa ja lainapäätöksen saa välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Pienissä lainasummissa hakijalta ei välttämättä vaadita tositteita palkka-tai eläketuloista, joka entisestään nopeuttaa lainan saantia.

Lähes kaikki lainapalvelut siirtävät haetun lainasumman hakijan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Jos olet tehnyt hakemuksen palvelun aukioloaikana ja käytät samaa pankkia kuin lainapalvelu, siirtyy pikavippi tilille muutamissa minuuteissa.

Tästä syystä pikavippi haetaan usein äkilliseen rahantarpeeseen, jolloin ei ole turhaa aikaa odotella lainan saamista.

 

Suosituimmat pikavipit

Alta löydät suosittelemamme pikavippiä tarjoavat lainapalvelut. Nämä palvelut ovat tämän hetken luotettavimpia ja suosituimpia toimijoita lainamarkkinoilla.

Kaikki alla olevat palvelut myöntävät pikavippiä ilman vakuuksia tai takaajia.

 

Ege

Ege pikavippi 100 - 2800 euroaEge.fi lainapalvelusta on mahdollista hakea pikavippi 100-2800 euroa. Uusille asiakkaille Ege myöntää 200 euron pikavippiä ilman korkoa. 

Maksuaikaa vipille voi valita 2-12 kuukautta. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Laina on kuitenkin mahdollista koska tahansa maksaa nopeammin tai vaikka kokonaan takaisin, ilman mitään lisäkustannuksia.

Lainapäätöksen saat todella nopeasti, eikä lainatarjouksen pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, eikä vie kuin muutaman minuutin.

Ege myöntää lainoja 20-70 vuotialle, luottokelpoisille ja moitteetomasti raha-asiansa hoitaneille henkilöille. Hakijalta ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mutta säännöllisiä tuloja edellytetään.

Hae lainaa tästä

 

Credigo

Credigo pikavippi 100-2500 euroaCredigo on erittäin suosittu suomalainen lainapalvelu, josta voi hakea pikavippiä 100-2500 euroa. Heidän hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää, eikä heidän lainat sisällä mitään piilokuluja.

Maksuaikaa lainalle voi valita 1-5 vuotta, jolloin maksuaikaa muuttamalla voit vaikuttaa lainasi kuukausierän suuruuteen.

Pikavippi on helppo ja nopea hakea, eikä siihen tarvitse mitään liitteitä. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat lainan käyttöön 10 minuutissa. Jos siis olet nopean lainan tarpeessa, suosittelemme tutustumaan Credigon lainapalveluun.

Pikavippiä he myöntävät 20-70 vuotiaille luottokelpoisille Suomen kansalaisille. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa tästä

 

Bank Norwegian

Lainaa heti jopa 60.000 euroaBank Norwegian myöntää pieniä 1000-2000 euron pikavippejä, kuin myös suurempaa kulutusluottoa jopa 60.000 euroon saakka. He myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia ja lainan hakeminen onnistuu kätevästi netissä.

Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 1-15 vuotta. Bank Norwegian nousi Suomessa nopeasti suosioon heidän erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun vuoksi. Lainojen korko on vain 8,99-22,49%.

Voit pyytää maksuttomat lainatarjouksen koska tahansa. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, eikä aiheuta mitään kustannuksia. Voit siis riskittömästi katsoa, millaisella korolla saisit haluamasi kokoista lainaa. Mikäli tarjous ei miellytä, on sinulla täysi oikeus hylätä tarjous.

Bank Norwegianin lainan ikäraja on 23 vuotta. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai vähintään 36 kuukautta pysyvästi Suomessa asunut henkilö. Luottotiedot tarkistetaan aina hakemuksen yhteydessä, joka tarkoittaa että maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

Hae lainaa tästä

 

Helppolaina.fi

Helppolaina vippi 100-4000 euroaHelppolaina.fi-palvelusta voit hakea lainaa helposti ja nopeasti!

HelppoLaina.fi myöntää lainaa 100-4000 euroa. Heidän laina on kuin joustava pikavippi, sillä saat käyttöösi lainan tietyllä luottorajalla.

Voit nostaa haluamasi suuruista pikavippiä tilillesi niin usein ja niin paljon kuin haluat, tietenkin oman luottorajasi puitteissa.

Vippi maksetaan takaisin kuukauserissä, jonka suuruus vaihtelee käyttämäsi lainan perusteella. Täytä ilmainen ja helppo hakemus verkossa koska tahansa haluat, lainapäätöksen saat välittömästi.

Voit hakea Helppolaina.fi:n kautta lainaa, jos olet täyttänyt 19 vuotta, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja sinulla on säännölliset tulot.

Hae lainaa tästä

 

Ferratum

Ferratum pikavippi 2000 euroaHae Ferratumista joustavaa lainaa 100-2000 euroa alle 15 minuutissa!

Ferratum tarjoaa käyttöösi joustavaa lainaa, jota voit hakea helposti netissä. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja lainapäätöksen saat välittömästi.

Voit nostaa lainaa 100-2000 euroa. Voit myös myöhemmin nostaa lainaa heti lisää tilille, ilman uusia lainahakemuksia.

Laina maksetaan takaisin kuukausittain, jolloin kuukausierä vaihtelee aina sen mukaan, kuinka nostat lainaa tilille. Voit hakea Ferratumin lainan käyttöösi koska tahansa ja maksat vasta kun nostat lainaa tilille.

Kun olet tehnyt hakemuksen jo valmiiksi, on pikavippi mahdollista saada tilille muutamassa minuutissa, jos äkillinen rahantarve yllättää!

Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, luottokelpoinen ja hyvin raha-asiansa hoitanut suomalainen henkilö.

Hae lainaa tästä

 

Vivus-Jousto

Vivus joustava pikavippi 2000 euroaVivus uudisti omaa lainatuotettaan. Nyt voit hakea joustavasti lainaa aina 3000 euroon saakka. Yhdellä hakemuksella saat käyttöösi 2000-3000 euron luottorajan.

Tältä luotolta voit nostaa tilille vippiä juuri sen verran kuin tarvitset. Voit myös tehdä niin useita nostoja kuin haluat.

Maksa takaisin kätevästi kuukausierissä maksamalla vähintään vaadittu minimilyhennys tai halutessasi enemmän.

Kun maksat luottoa takaisin, palautuu se taas pian nostettavaksi omalle luottotilille.

Vivus myöntää joustavaa vippiä 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka-tai eläketulot.

Hae lainaa tästä

 

Pikavipin käyttötarkoitukset

Pikavippi sopii monenlaiseen tarkoitukseen, varsinkin silloin kun lainaa tarvitsee todella nopeasti.

Käyttötarkoituksia on monenlaisia, eikä lainanhakijalta koskaan vaadita selityksiä sille, mihin hän aikoo hakemansa vipin käyttää.

Listasimme alle muutamia esimerkkejä siitä, milloin pikavippi voi tulla todella tarpeeseen.

  • Auton hajoaminen.Monelle voi tulla tilanne, että se oma auto hajoaa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsee. Se voi tapahtua juuri, kun olette pidemmällä matkalla tai autoa muuten vain tarvitsee päivittäiseen kulkemiseen. Tähän ei kovinkaan moni osaa varautua, joten pikavippi voi auttaa siinä, että saa auton heti korjaamolle ja korjauksen maksettua välittömästi.
  • Yllättävät laskut.Kukaan ei välttämättä osaa varautua aina jokaiseen mahdolliseen äkilliseen menoon, kuten yllättävät lääkärikulut tai jos vaikka perheen lemmikki sairastuu, jolloin joutuu maksamaan eläinlääkärikulut. Näissä tilanteissa tarvitsee usein rahaa mahdollisimman nopeasti, joten pikavippi on tässäkin suuri apu.
  • Harrastukset.Lapsen harrastukset voivat olla yllättävänkin kalliita, varsinkin jos täytyy hankkia monenlaisia varusteita. Pikavippi auttaa rahoituksessa, jos harrastuksiin täytyy nopeasti hankkia uusia välineitä tai tarvikkeita.
  • Muut arjen menot.Joskus vain käy niin, että loppukuusta saattaa olla rahat loppu, mutta kaupassa pitäisi silti käydä. Tällöin nopea pikavippi voi auttaa tasoittamaan arjen menoja, kun sen maksaa heti seuraavasta palkasta pois tai halutessaan osamaksuna, johon osa lainapalveluista antaa mahdolilsuuden.