Vertaislaina

PIKAVIPPI HETI TILILLE 100 – 4000 €

NOSTA PIKAVIPPI ILMAN NOSTOKULUJA

Ensimmäinen kuukausi 0 % korolla ja 0 € kuluilla!*

*Ei koske asiakkaita joilla on ollut voimassa oleva Credit24-tili.

Hae lainaa palvelustamme, tai tutustu Suomen suosituimpiin vertaislainapalveluihin.

LUOTTOSUMMA €
MAKSUAIKA Kuukautta
KUUKAUSIERÄSI
   

TrustBuddy.fi on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / max. 153,63%. 

Vertaislaina, eli P2P-lainaaminen on Suomessa kasvanut suosituimmaksi kokoajan.

Siinä yksityishenkilöt lainaavat muille yksityishenkilöille vertaislainapalveluiden välityksellä.

Henkilöt, jotka ovat valmiita sijoittamaan rahaa, saavat annettua pikavipin muille yksityishenkilöille ja saavat näin ollen korkojen muodossa tuottoa omalle sijoitukselleen.

Lainaa etsivät henkilöt taas hyötyvät tästä, koska he voivat saada lainan huomattavasti paremmalla korolla kuin muista netissä toimivista lainapalveluista.

Vertaislainapalvelut toimivat sijoittajan ja lainaa hakevan henkilön välikätenä ja hoitavat lainaan ja sen siirtoon liittyvät asiat näiden henkilöiden puolesta.

 

Kuinka paljon vertaislainaa on mahdollista saada?

Vertaislainaa on mahdollista hakea muutamista sadoista euroista aina 15.000 euroon saakka.

Lainan summaan ja muihin ehtoihin vaikuttaa eniten hakijan oma takaisinmaksukyky. Mitä paremmat tulot ja mitä vähemmän menoja hakijalla on, sitä suurempaa lainaa hän voi saada.

Vaikka hakijalla olisi suuret tulot, mutta paljon aiempia lainoja tai muita menoja, ei hän välttämättä voi saada kovin suurta vertaislainaa.

 

Miten vertaislainan korko määräytyy?

Suurin vaikuttaja lainan korkoon on hakijan oma taloudellinen tilanne. Jos hakijalla on hyvät tulot, eikä juurikaan menoja, voi hän saada lainan todella edullisella korolla.

Vertaislainapalvelut laskevat aina henkilökohtaisen koron jokaiselle hakijalle tämän antamien tietojen perusteella.

Näiden palveluiden sivuilta löytyy laskureita, joista näkee esimerkkejä erilaisista lainasummista, maksuajoista ja kuukausieristä. Kuitenkin lopulliset kulut ja korot näet, kun teet lainahakemuksen ja saat lainatarjouksen.

Lainatarjouksen pyytäminen ei ole sitova, eikä maksa sinulle mitään. Voit siis rauhassa tutustua saamaasi tarjoukseen ja sen ehtoihin ja vasta sitten päättää hyväksytkö sen vai et.

 

Suosituimmat vertaislainat

Esittelemme alla muutaman tämän hetken suosituimmista vertaislainoista.

Nämä palvelut ovat toimineet markkinoilla jo pitkään ja osoittautuneet luotettaviksi.

 

Fixura

Fixuran vertaislaina on toiminut suomessa jo vuodesta 2010 ja sen kautta ovatkin tuhannet suomalaiset saaneet haettua rahoitusta omiin tarpeisiin.

Heidän kautta on mahdollista hakea lainaa 2000 – 10.000 euroa. Maksuaikaa lainalle voi valita 2-5 vuotta.

Fixuran palvelua voi käyttää vähintään 21 vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia, mutta riittävä maksukyky kuitenkin vaaditaan.

Näet Fixuran verkkosivuilla olevalla laskurille helposti esimerkkejä kuukausierien suuruuksista eri lainasummille erilaisilla maksuajoilla.

Saat kuitenkin lopulliset ehdot selville kun teet maksuttoman lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei ole sitova, eli voit koska tahansa hylätä saamasi tarjoukset. Tarjouksen pyytäminen ei myöskään maksa mitään.

Hae lainaa tästä

 

Bondora

Bondora on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat lainaa edullisella korolla, etkä halua hakea sitä pankista tai muilta rahoituspalveluilta.

Voit hakea Bondoran kautta vertaislainaa 500-10.000 euroa, 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla.

Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, kun teet hakemuksen heidän sivuillaan. Bondoran vertaislaina on toiminut jo vuodesta 2009 ja he ovatkin ehtineet palvella yli 300.000 asiakasta.

Voit hakea vertaislainaa Bondoran kautta, jos olet täyttänyt 21 vuotta, sinulla on säännölliset tulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa tästä

 

Fellow Finance

Fellow Financen kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500-15.000 euroa. Maksuaikaa he tarjoavat 2-7 vuotta.

Palvelun ikäraja on 20 vuotta. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa, sekä säännölliset tulot.

Täytä ilmainen lainahakemus heidän sivuillaan, jonka jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjouksen hyväksyttyäsi, siirtyy vertaislaina tilillesi saman päivän aikana, jos tarjous on hyväksytty palvelun aukioloaikana.

Fellow Financen laina maksetaan hakijan tilille kerralla kokonaisuudessaan, jonka jälkeen sitä tulee lyhentää tasaerissä kuukausittain. Koska erien suuruus on aina sama, ei sen kanssa pääse tulemaan mitään yllätyksiä.

Voit kuitenkin koska tahansa maksaa lainan nopeamminkin takaisin.

Hae lainaa tästä

 

Miten vertaislaina haetaan?

Vertaislainan hakeminen ei juurikaan poikkea muiden lainojen hakemistavasta.

Siirry lainapalvelun sivuille ja täytä sieltä löytyvä lainahakemus. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti ja tiedot tarkistaa ennen sen lähettämistä. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen ja näin ollen viivyttää lainan saantia.

Hakemuksen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen sinulle lähetetään lainatarjous.

Lue lainatarjous huolellisesti läpi, jonka jälkeen voi hyväksyä ja allekirjoittaa sen. Allekirjoitus tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Voit kuitenkin koska tahansa myös hylätä tarjouksen, mikäli se ei miellytä sinua. Tästä ei aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, siirtää lainapalvelu hakemasi lainan tilillesi heidän ilmoittaman aikataulun mukaisesti.