Lainaa

PIKAVIPPI HETI TILILLE 100 – 4000 €

NOSTA PIKAVIPPI ILMAN NOSTOKULUJA

Ensimmäinen kuukausi 0 % korolla ja 0 € kuluilla!*

*Ei koske asiakkaita joilla on ollut voimassa oleva Credit24-tili.

Hae lainaa palvelustamme, tai tutustu muihin lainaa myöntäviin lainapalveluihin.

LUOTTOSUMMA €
MAKSUAIKA Kuukautta
KUUKAUSIERÄSI
   

TrustBuddy.fi on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / max. 153,63%. 

Lainaa löytyy tänä päivänä netistä jo lähes mihin tarpeeseen tahansa. Jos tarvitset lainaa nopeasti tilille, on netin vakuudettomat lainat siihen ratkaisu.

Vakuudetonta lainaa voi hakea netistä ihan muutamista kymmenistä euroista aina 70.000 euroon asti.

Olemme tälle sivulle lisänneet tietoa sellaisille henkilöille, jotka harkitsevat lainan hakemista netistä, mutta eivät ole varmoja siitä, millaista lainaa heidän tulisi hakea ja mistä sitä kannattaa hakea.

Jos tarvitset lainaa mutta et itse ehdi kilpailuttamaan sitä voit käyttää apuna kotimaista FiksuLaina.fi palvelua, joka kilpailuttaa lainasi yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken.

 

Lainaa alle 1000 euroa

Pientä alle 1000 euron lainaa löytyy useista eri lainapalveluista. Näihin sopivimmat lainatuotteet ovat pikavippi ja joustoluotto.

Niitä saa haettua ihan muutamissa minuuteissa ja ne maksetaan hakijan tilille välittömästi hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

On myös pikavippiä ja joustoluottoa myöntäviä lainapalveluita, jotka myöntävät ensimmäisen lainan ilman korkoja ja kuluja.

Näissä lainoissa maksuaika on noin kuukauden, mutta kuitenkin joustoluotoissa on mahdollisuus maksaa laina takaisin osissa.

Jos kuitenkaan ei halua maksaa korkoja ja kuluja lainastaan, tulee se maksaa kokonaisuudessaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Klikkaa alta ja lue lisää ilmaisista pikavipeistä ja siitä, mistä sitä voit hakea

Ilmaiset pikavipit >>

 

Lainaa joustavalla takaisinmaksuajalla

Mikäli haluat joustavuutta niin lainan hakemiseen, kuin sen takaisinmaksuunkin, on joustoluotto silloin sinulle sopivin lainaratkaisu.

Joustoluotossa saat tietyn suuruisen tilin käyttöösi, josta voit nostaa lainaa aina tarpeesi mukaan tilillesi.

Voit siis tehdä niin useita nostoja kuin haluat oman luottorajasi puitteissa. Tämä sopii silloin erityisen hyvin, jos ajattelet että tarvitset lainaa useammin, kuin vain yhden kerran.

Joustoluoton takaisinmaksu on siitä joustavaa, että voit itse valita kuukausittain, maksatko vaaditun minimilyhennyksen vai enemmänkin lainaa takaisin.

Kun lainaa maksetaan takaisin, on sitä mahdollisuus nostaa uudelleen tilille hetken kuluttua.

Yleisin haettu joustoluotto on 2000-3000 euroa, mutta on lainapalveluita, jotka myöntävät vieläkin suurempia luottorajoja.

 

Kertalaina kiinteällä takaisinmaksuajalla

Kulutusluotto on kerralla hakijalle maksettava laina, jota lyhennetään tasaerissä kuukausittain koko takaisinmaksuajan.

Se sopii sinulle, jos sinulla ei ole pakottava tarve saada lainaa heti tilille, vaan sinulla on mahdollisuus odottaa hieman kauemmin.

Usein kulutusluotto haetaankin suunniteltuihin, suurempiin menoihin. Sitä voi hakea vaikka kodin remontteihin tai vaikkapa uuden auton hankintaan.

Kulutusluotto ei ole yhtä joustava kuin joustoluotto, sillä se maksetaan kerralla tilille ja laina on maksettava takaisin, ennenkuin uutta lainaa voi hakea.

Kuukausilyhennys pysyy koko laina-ajan samana, jolloin sen kanssa ei koidu mitään ikäviä yllätyksiä. Luottoa on toki mahdollista koska tahansa lyhentää nopeammin takaisin.

Ylimääräiset lyhennykset eivät koskaan vaikuta seuraaviin kuukausieriin, vaan lyhentään lainaa sen loppupäästä.

 

Eri lainatuotteet

Lainamarkkinoiden kasvettua, on pikavippien rinnalle tullut monenlaista muutakin lainaa. Niistä jokainen sopii hieman eri tarkoitukseen.

Alla esittelemme lainatuotteet, sekä suosituimmat lainapalvelut joista sitä voi hakea.

Paras lainatuote riippuu monesta eri tekijästä, eikä ole mahdollista löytää yhtä tiettyä lainatuotetta tai lainapalvelua, joka sopisi jokaisen hakijan tarpeeseen.

 

Pikavippi – Pieni ja nopea laina

Pikavippi sopii parhaiten pieniin ja äkillisiin rahoitustarpeisiin.  Sitä haetaan yleisimmin 10-1000 euroa.

Se on mahdollista hakea ja saada käyttöön alle 15 minuutissa. Pikavipille on nykyisin mahdollista saada pidempiäkin maksuaikoja, kun aiemmin niissä oli maksuaikaa maksimissaan kuukausi.

Alla suosituimmat pikavippiä myöntävät lainapalvelut

 

Ege

Ege pikavippi 100 - 2800 euroaEge myöntää pikavippiä 100-2800 euroa. Heillä on myös tarjous uusille asiakkaille, joille myönnetään 200 euron ensilaina ilman korkoa.

Maksuaikaa lainalle on mahdollista valita 2-12 kuukautta, jonka aikana laina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain.

Hakemuksen voit jättää koska tahansa. Lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen pyytäminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Egen pikavippiä voi hakea kaikki 20-70 vuotiaat, luottokelpoiset Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Hae lainaa tästä

 

Credigo

Credigo pikavippi 100-2500 euroaCredigo on erittäin suosittu ja luotettava lainapalvelu, josta on mahdollista hakea pikavippiä 100-2500 euroa.

Maksuaikaa lainalle he myöntävät 1-5 vuotta, joten voit valita sellaisen maksuajan ja kuukausierän mikä on helppo maksaa takaisin.

Lainan kuukausikorko on vain 3,25%, joten Credigo onkin yksi tämän hetken edullisimmista lainoista. Näet kuukausierät eri lainasummille ja maksuajoille heti heidän lainapalvelun etusivulla.

Credigon pikavippiä voi hakea, jos on täyttänyt vähintään 20 vuotta, asuu vakituisesti Suomessa ja omaa puhtaat luottotiedot.

Hae lainaa tästä

 

Blue Finance

BlueFinance ilmainen pikavippi

Blue Financen kautta on mahdollista hakea pikavippiä 100-700 euroa. He myöntävät uusille asiakkaille ilmaisen ensilainan 100-300 euroa, johon saa maksuaikaa 2 viikkoa.

100-700 euron pikavippiin he myöntävät jopa vuoden takaisinmaksuajan, jonka aikana pikavippi maksetaan takaisin 6 erässä. Tällöin joka toinen kuukausi on lyhennysvapaa!

Lainan hakeminen on tehty todella yksinkertaiseksi, eikä lainan saaminen kestäkkään 15 minuuttia kauempaa. Se sopii siis erinomaisesti pieneen lainantarpeeseen, kun lainaa tarvitaan mahdollisimman nopeasti.

Blue Financella on yksi pienimmistä ikärajoista, sillä heidän pikalainan ikäraja on vain 18 vuotta. Hakijoiden tulee olla myös Suomen kansalaisia, joille ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa tästä

 

Joustoluotto – Jatkuva ja joustava laina

Joustoluotossa saa käyttöönsä tietyn suuruisen luottorajan, josta hakija voi nostaa lainaa haluamansa summan tilille niin usein kuin haluaa.

Sitä maksetaan takaisin kuukausittain, jolloin kuukaudessa on maksettava vähintään vaadittu minimilyhennys. Minimilyhennys riippuu siitä, kuinka paljon hakija on nostanut lainaa tililleen.

Lyhentämällä lainaa, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtä.

Alla tämän hetken suosituimmat joustoluotot

 

Ferratum

Ferratum pikavippi 2000 euroaFerratumista voit hakea joustoluottoa 2000 euron luottorajalla. Saat uutena asiakkaana ensimmäisen kuukauden ilman korkoa ja nostokulua.

Saat yhdellä hakemuksella 2000 euroa käyttöösi, mutta voit vapaasti käyttää tästä vain sen osan, mitä tarvitset. Maksettavaa kertyy aina vain käytetystä lainasta, joten jos et nosta lainaa tilille, et joudu maksamaankaan mistään.

Lainaa maksetaan takaisin kuukausierissä, jonka suuruus riippuu aina käytetystä lainasta.

Ferratum joustoluottoa voi hakea kaikki yli 20-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Hae lainaa tästä

 

Suomilimiitti

Suomilimiitti vippi 2000 euroa

Suomilimiitin joustoluotto on suuruudeltaan 2000 euroa. He myöntävät myös korottoman ja kuluttoman ensinoston jopa 1000 euroon saakka.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja lainapäätöksen saa välittömästi. Laina siirtyy hyväksytyn päätöksen jälkeen hakijan tilille muutamissa minuuteissa.

Nosta lainaa tilille aina tarpeesi mukaan, silloin kun sitä tarvitset. Ensimmäisen noston jälkeen voit tehdä seuraavat nostot mihin vuorokauden aikaan tahansa!

Maksat aina vain käytetystä lainasta, joten jos maksat lainan kokonaisuudessaan takaisin, ei sinulle kerry mitään kuluja. Joustoluotto kuitenkin säilyy sinulla, joten jos kuitenkin lainan tarve yllättää, saat sitä nostettua muutamassa minuutissa.

Suomilimiitin lainan ikäraja on 21 vuotta. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa, sekä säännölliset tulot.

Hae lainaa tästä

 

Komplett Bank

Komplett bank - joustoluotto 50.000 euroa

Komplett Bank on norjalainen pankkilainapalvelu, joka on saavuttanut vankan suosion Suomenkin lainamarkkinoille.

He myöntävät joustoluottoa 1000 – 50.000 euroa, eikä heidän lainassa ole lainkaan kiinteää takaisinmaksuaikaa.

Kun lainaa maksetaan takaisin, on se pian taas käytettävissä omaan luottorajaan saakka. Heidän lainan korko on alkaen 4,9%, joka on todella kilpailukykyinen tämän hetken lainamarkkinoilla.

Tee nyt ilmainen hakemus ja katso oma luottorajasi. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Voit saada Komplett Bankin joustoluottoa, jos olet vähintään 23 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen Suomen kansalainen.

Hae lainaa tästä

 

Kulutusluotto – Lainaa suurempiin hankintoihin

Kulutusluotto on mahdollista hakea pienistä summista aina 70.000 euroon saakka. Sitä on mahdollista saada nopeasti tilille, mutta varsinkin suuremmissa summissa voi lainan saanti kestää päivän tai kaksi.

Siksi sitä haetaankin usein harkittuihin menoihin, kuten vaikka keittiön uusimiseen, auton ostoon tai lomamatkan järjestämiseen.

Se maksetaan kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään tasaerissä kuukausittain.

Alla suositut kulutusluottoa myöntävät lainapalvelut

 

Bank Norwegian

Lainaa heti jopa 60.000 euroaBank Norwegian on norjalainen, Suomessa nopeasti suosioon noussut lainapalvelu. Heidän kautta voi hakea lainaa 1000-60.000 euroa.

Maksuaikaa lainalle saa valittua joustavasti 1-15 vuotta. Näin suuremmissakin lainoissa kuukausierä pysyy sopivan kokoisena, eikä kasva liian suureksi.

Heidän myöntävät kulutusluotot ovat kertalainoja, jotka maksetaan kerralla hakijan tilille. Tämän jälkeen laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä.

Voit jättää lainahakemuksen koska tahansa, se ei maksa mitään, eikä vielä sido sinua ottamaan lainaa. Voit siis riskittömästi katsoa, millaisen lainatarjouksen saat.

Lainoja he myöntävät yli 23-vuotiaille Suomen kansalaisille. Luottotiedot tulee olla moitteettomassa kunnossa, joten maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

Hae lainaa tästä

 

Ostosraha

Ostosraha - Lainaa 400-10.000 euroaOstosraha on yksi suosituimpia lainanantajia Suomessa. Heidän kautta on mahdollista saada kulutusluottoa nopeasti 400-10.000 euroa.

Maksuaikaa lainalle voi saada 1-8 vuotta. Voit siis valita itsellesi sopivimman kuukausierän muuttamalla takaisinmaksuaikaa.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi ja lainakin siirtyy tilillesi alle puolessa tunnissa.

Jos siis tarvitset kulutusluottoa nopeasti, on Ostosraha silloin yksi sopivista vaihtoehdoista.

Voit hakea lainaa heidän kautta, jos olet vähintään 20 vuotta täyttänyt, asut Suomessa, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa tästä

 

Aasa

Aasa - Lainaa 2000 - 10.000 euroa

Aasan kautta voit hakea täysin vakuudetonta kulutusluottoa 2000 – 10.000 euroa. Maksuaikaa saat 6-60 kuukautta.

Aasa on täysin kotimainen, jo pitkään lainamarkkinoilla toiminut palvelu, joka myöntää kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainahakemus on täysin maksuton ja lainatarjouksen saatuasi voit vasta päättää, otatko lainan vai et. Mikäli tarjous ei olekkaan sopiva, on sinulla oikeus hylätä tarjous ilman mitään lisäkustannuksia.

Jos olet vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot, eikä ole maksuhäiriömerkintöjä, voit hakea kulutusluottoa Aasasta.

Hae lainaa tästä

 

Vertaislaina – Lainaa yksityishenkilöiltä

Vertaislainassa et hae lainaa pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä, vaan muilta yksityishenkilöiltä.

Vertaislainapalvelu toimii tässä lainanvälittäjänä sellaisten henkilöiden välillä, jotka ovat valmiita antamaan lainaa ja jotka taas ovat hakemassa lainaa.

Pääset itse vaikuttamaan helposti lainasi ehtoihin, kuten maksuaikoihin ja korkoihin, koska voit itse valita millä ehdoilla olevat valmis hakemaan rahoitusta.

Tutustu ja lue lisää näistä palveluista alta.

 

Fixura

Fixura on tämän hetken suosituin vertaislainapalvelu, josta voi hakea kulutusluottoa 1000-10.000 euroa, 2-5 vuoden takaisinmaksuajalla.

Voit itse päättää lainasi ehdot, jolloin on hyvin mahdollista saada luotto edullisemmin kuin hakemalla se muista rahoituspalveluista.

Voit tehdä hakemuksen, johon päätät millaisilla ehdoilla olet valmis ottamaan lainan. Tämä ei kuitenkaan sido sinua vielä ottamaan lainaa, vaikka saisitkin lainatarjoukset. Sinulla on täysi oikeus hylätä lainatarjoukset, jos tuleekin tilanne, ettet tarvitsekkaan rahoitusta enää.

Fixuran vertaislainaa voi hakea kaikki yli 21-vuotiaat, joilla on luottotiedot kunnossa. Riittävä takaisinmaksukyky myös vaaditaan, mutta vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Hae lainaa tästä

 

Bondora

Bondora on jo vuodesta 2009 asti toiminut vertaislainapalvelu, josta voi hakea luottoa 500-10.000 euroa. Maksuaikaa saa 1-5 vuotta.

Heidän kautta saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, kun teet lainahakemuksen. Tee hakemus koska tahansa, saat alustavan lainapäätöksen muutamassa minuutissa.

Bondoran kautta on myös helppo hakea yhdistelylainaa, jolla saa maksettua aiemmat pienet lainat pois ja yhdistettyä ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Voit hakea henkilökohtaisen lainatarjouksen Bondorasta, jos olet vähintään 21-vuotias, asut vakituisesti Suomessa, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa tästä

 

Fellow Finance

Fellow Financen kautta on mahdollista hakea vertaislainaa 500-15.000 euroa. Maksuajaksi voit valita 2-7 vuotta.

Heidän lainatuote on kulutusluotto, jolloin laina maksetaan aina kerralla kokonaisuudessaan hakijan tilille. Takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä kuukausittain.

Päätä itse kuinka suuren luoton haluat ja millaisella kuukausierällä ja korolla olet valmis maksamaan sitä takaisin.

Vertaislainaaminen on tullut kokoajan suositummaksi, kun ihmiset mieluummin lainaavat muilta yksityishenkilöiltä, eikä pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä.

Fellow Financen palvelun ikäraja on 20 vuotta. Hakijalla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa, sekä puhtaat luottotiedot.

Hae lainaa tästä

 

Lainanvälitys – Monta hakemusta yhdellä tarjouksella

Lainojen kilpailuttaminen on todella tärkeää, jos haluaa löytää edullisimman vaihtoehdon kaikista tämän hetken lainapalveluista.

Lainanvälityspalvelut ovat ilmaisia palveluita, jotka auttavat kuluttajia kilpailuttamaan lainansa helposti ja nopeasti.

Heidän kautta täytetään lainahakemus normaalisti, jonka jälkeen he välittävät hakemuksen omille yhteistyökumppaneilleen. He puolestaan lähettävät oman tarjouksensa suoraan hakijalle.

Näin ollen saat nopeasti monta lainatarjousta vain yhdellä hakemuksella.

Lue lisää lainanvälityspalveluista alta.

 

Varmalaina

VarmaLaina.fi on täysin kotimainen välityspalvelu, jonka kautta voi hakea niin pikavippiä, kuin kulutusluottoakin 100-60.000 euroa.

Heidän palvelun ikäraja on vain 18 vuotta. Hakemuksen täyttäminen ei vie kuin 5 minuuttia ja alustavan lainapäätöksen saatkin heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kaikki heidän kautta haetut lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvita takaajia. He toimivat yhteistyössä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten saat varmasti kattavasti tarjouksia hakemallesi lainasummalle.

Palvelun käyttäjän tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Luottotiedot tarkistetaan aina, joten maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

Hae lainaa tästä

 

Lainankilpailuttaja.fi

Lainankilpailuttaja.fi on nimensä mukaan lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Heidän kautta voi kilpailuttaa kaikki lainat 2000-60.000 euron väliltä.

Maksuaikaa on valittavissa joustavasti 1-15 vuotta, joten suuremmissakin summissa kuukausierä pysyy kohtuullisena.

Säästä omaa aikaasi ja anna heidän hoitaa lainan kilpailuttaminen puolestasi. Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä tarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa.

Vain kilpailuttamalla voit löytää halvimman vaihtoehdon. Kilpailuttamalla voit säästää jopa tuhansia euroja vuodessa!

Lainankilpailuttajan ikäraja on 20 vuotta.

Hae lainaa tästä

 

Vertaapankkeja

VertaaPankkeja.fi palvelun kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 500-70.000 euroa. Maksuaikaa saat jopa 15 vuotta.

Kun teet hakemuksen, kilpailutetaan se noin 20 eri pankin ja rahoituspalvelun välillä. Saat siis useita tarjouksia, joista pääset helposti valitsemaan itsellesi parhaimman.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä tarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa. Mikäli jostain syystä mikään tarjouksista ei sovi sinulle, on sinulla oikeus hylätä vaikka ne kaikki.

VertaaPankkeja.fi palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille Suomen kansalaisille. Maksuhäiriömerkintä on aina este palvelun käytölle.

Hae lainaa tästä

 

Pankkilaina

Suomessakin lisääntyy kokoajan pankkilainat, joita voi hakea helposti netistä.

Alla muutama suosittu ja luotettava pankki, joista voi hakea vakuudettomia lainoja netistä.

 

Bank Norwegian

Lainaa heti jopa 60.000 euroaBank Norwegian on Norjasta Suomeen tullut pankki, joka myöntää vakuudettomia lainoja 1000-60.000 euroa. Maksuaikaa he tarjoavat 1-15 vuotta.

Heidän lainojen hakeminen on erittäin helppoa, eikä hakemuksen täyttäminen vie kuin 5 minuuttia. Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi.

Yhä useammat suomalaiset käyttävät Bank Norwegian palvelua sen helppouden ja erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun ansiosta.

Lainoja he myöntävät yli 23 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot.

Hae lainaa tästä

 

Instabank

Instabankin kautta voit hakea edullista pankkilainaa aina 50.000 euroon asti. Lainoihin et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia. Maksuaikaa on valittavissa 3-15 vuotta.

Instabankin laina soveltuu hyvin niin suunniteltuihin hankintoihin, kuin myös esimerkiksi lainojen yhdistämiseen. Voit myös kilpailuttaa vanhat lainat uudestaan ja katsoa, jos saisit nykyisin edullisempaa lainaa.

Lainan hakeminen tapahtuu netin kautta ja lainojen käsittelyajat ovat nopeita.

Jos olet iältäsi 23-80 vuotta, asut Suomessa ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot, voit hakea Instabankin pankkilainaa.

Hae lainaa tästä

 

Komplett Bank

Komplett bank - joustoluotto 50.000 euroaKomplett Bankin kautta voit hakea joustavaa luottoa 50.000 euroon saakka. Heillä ei ole lainkaan kiinteää takaisinmaksuaikaa, joten voit itse valita sopivan takaisinmaksuajan.

Heidän kautta saat tietyn lainasumman käyttöösi ja myöhemmin maksaessasi sitä takaisin, on se pian taas nostettavissa omalle tilille.

Komplett Bankin lainoihin et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia. Luoton korko on alkaen vain 4,9%!

Heidän lainojen ikäraja on 23 vuotta. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.

Hae lainaa tästä