Ilmainen pikavippi

PIKAVIPPI HETI TILILLE 100 – 4000 €

NOSTA PIKAVIPPI ILMAN NOSTOKULUJA

Ensimmäinen kuukausi 0 % korolla ja 0 € kuluilla!*

*Ei koske asiakkaita joilla on ollut voimassa oleva Credit24-tili.

LUOTTOSUMMA €
MAKSUAIKA Kuukautta
KUUKAUSIERÄSI
   

TrustBuddy.fi on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / max. 153,63%. Katso hinnasto täältä: TrustBuddy.fi

Ilmainen pikavippi on uusille asiakkaille tarjottava laina, josta ei tarvitse maksaa lainkaan korkoja tai kuluja.

Useille lainapalveluilla tämä tarjous on edelleen voimassa, joten suosittelemme ehdottomasti tutustumaan näihin, jos olet harkitsemassa pikavipin hakemista.

Ilmaiselle pikavipille saa maksuaikaa keskimäärin 1-2 kuukautta. Osa lainapalveluista tarjoaa myös osamaksumahdollisuutta, jolloin koko lainaa ei tarvitse maksaa kerralla takaisin. Tällöin kuitenkin tulee huomioida, että korkoja ja kuluja ei kerry ensimmäiseen lainaerään, mutta tämän jälkeen korot ja kulut kertyvät lainapalvelun hinnaston mukaan.

 

Lainapalvelut, jotka tarjoavat ilmaista pikavippiä

Listasimme alle lainapalvelut, joista voit tällä hetkellä hakea uutena asiakkaana ensimmäisen pikavipin ilman korkoa ja kulua.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa. Lainahakemusten täyttäminen on ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Lainapalveluiden ikärajat voivat vaihdella, mutta kaikki lainapalvelut vaativat hakijalta vähintään seuraavia asioita:

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Asuu vakituisesti Suomessa
  • Säännölliset tulot
  • Suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset
  • Ei liikaa aiempia lainoja

Listan ilmaisista pikavipeistä löydät alta.

 

Suomilimiitti

Suomilimiitti vippi 2000 euroaSuomilimiitistä voit hakea uutena asiakkaana ilmaisen pikavipin 1000 euroon asti. Maksuaikaa lainalle saat 1-2 kuukautta, riippuen hieman siitä, koska haet lainan.

Sinulla on mahdollisuus maksaa koko laina kerralla ensimmäiseen eräpäivään mennessä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa korkoja tai kuluja.

Voit kuitenkin halutessasi maksaa lainan takaisin pienemmissä kuukausierissä, jolloin ensimmäisen erän jälkeen kulut kertyvät normaalisti.

Suomilimiitissä on mahdollista myös nostaa lainaa myöhemminkin tilille, mikäli lisälainalle on tarvetta. Se ei vaadi uusien hakemusten täyttämistä, vaan riittää kun olet tehnyt hakemuksen kertaalleen. Lainaa sinulla on nostettavissa aina 2000 euroon saakka.

Suomilimiitin ikäraja on 21 vuotta.

Hae lainaa tästä

 

Ferratum

Ferratum pikavippi 2000 euroaFerratumilta voit hakea pikavippiä 1-2000 euroa. Saat ensimmäisen lainan ilman kuluja, sekä 30 päivää korkovapaata maksuaikaa.

Ferratum myöntää käyttöösi 2000 euroa, mutta voit nostaa tilille vain sen verran kuin tarvitset. Joten voit nostaa vaikka 500 euroa tänään ja toiset 500 kahden viikon päästä, jos pikavipille tulee tarvetta.

Maksamalla lainan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä, tulee sinun maksaa takaisin tasan sama summa mitä lainasitkin.

Hyödyntämällä osamaksua, kertyy ensimmäisen erän jälkeen kuukausikorko normaalisti.

Ferratumin ikäraja on 20 vuotta.

Hae lainaa tästä

 

Risicum

Risicum pikavippi 300 euroaRisicumin ilmainen pikavippi uusille asiakkaille on maksimissaan 300 euroa. Maksuaikaa saa keskimäärin 1 kuukauden, mutta se voi hieman vaihdella riippuen, minkä eräpäivän valitset.

Jos siis maksat koko summan ensimmäiseen eräpäivään mennessä, on kyseinen pikavippi sinulle täysin ilmainen.

Täytä ilmainen lainahakemus koska tahansa ja saat lainapäätöksen minuuteissa. Lainan voit saada käyttöösi jo 15 minuutissa.

Risicumin ikäraja on 20 vuotta.

Hae lainaa tästä

 

Blue Finance

BlueFinance ilmainen pikavippiBlue Financen ilmainen pikavippi soveltuu lyhytaikaiseen lainaamiseen. Heiltä voit hakea ensilainaa 100-300 euroa ja maksuaikaa saat 2 viikkoa.

Lainansaanti heidän kautta on erittäin nopeaa. Lainan hakeminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, eikä hakemuksen mukana tarvitse toimittaa mitään liitteitä.

Jos siis tarvitset esimerkiksi juuri ennen palkkapäivääsi pientä lainaa, sopii Blue Financen ilmainen pikavippi siihen mainiosti.

Blue Financen ikäraja on 18 vuotta.

Hae lainaa tästä

 

Kuinka nopeasti voin saada korottoman ja kuluttoman pikavipin?

Ilmainen pikavippi on yhtä nopea hakea ja saada, kuin muutkin pikavipit ja pienet lainat.

Palveluiden aukioloajat ovat yleisesti klo 7.00 – 23.00. Jos teet hakemuksen palvelun ollessa auki, saat lainapäätöksen välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat ilmaisen pikavipin tilille muutamissa minuuteissa.

Voit toki tehdä hakemuksen myös palvelun ollessa kiinni. Tällöin saat lainapäätöksen, mutta pikavipin siirto tilille tapahtuu vasta seuraavana aamuna kun palvelu taas aukeaa.

 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse. Kaikki lainapalvelut jotka Trustbuddy.fi tällä sivulla esittelee, myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Tämä mahdollistaa juurikin lainan nopean käsittelyn ja siirron hakijan tilille.

 

Miksi ilmaisia pikavippejä myönnetään?

Tätä moni voi ihmetellä, että mitä hyötyä yrityksellä on antaa korottomia ja kuluttomia lainoja asiakkaille.

Se toimii eräänlaisena mainoksena, jossa uudelle asiakkaalle annetaan mahdollisuus testata lainapalvelua täysin riskittömästi.

Lainapalveluiden tavoitteena on tätä kautta saada palveluun tyytyväisiä asiakkaita käyttämään heidän palveluita myös jatkossa.

 

Ilmainen pikavippi voi kerryttää kuluja

Aina kannattaa rauhassa tutustua lainapalveluiden ehtoihin ilmaisen lainan suhteen.

Vaikka ensimmäinen laina on ilmainen, tarkoittaa se lähes aina sitä, että koko laina tulee maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Ilmainen pikavippi voi muuttaa maksulliseksi, jos asiakas päättääkin käyttää lainapalvelun tarjoamaa osamaksumahdollisuutta.

Tällöin ensimmäiseen kuukausierään ei kerry korkoa tai kuluja, mutta sen jälkeen korot ja kulut lähtevät kertymään normaalin hinnaston mukaisesti.

Tästä syystä on tärkeää tarkistaa lainaehdot ja maksuajat, jos haluat, että ilmainen pikavippi myöhemmin kerrytäkkin korkoa ja kulua.